Maaike Walraven

Raadslid GroenLinks in de fractie PvdA/Groenlinks Veere

Het persoonlijke is politiek!

Mijn naam is Maaike Walraven, getrouwd met Aart en we wonen in Zoutelande. Onze vier (volwassen) kinderen en vijf kleinkinderen wonen elders in het land. Tot voor kort werkte ik als coördinerend- verpleegkundige in de ouderenzorg. Sinds vorig jaar ben ik met pensioen en nu heb meer tijd voor man, familie en vrienden. Als ik vrij ben Ik lees graag een boek, maak een wandeling op het strand en zorg voor de tuin.

Maaike Walraven is sinds 2010 toegetreden tot de Gemeenteraad van Veere. Naast haar raadswerk was zij als verpleegkundige werkzaam in de ouderenzorg.In de fractie PvdA/ GroenLinks was ze de afgelopen vier jaar de  woordvoerder  in de commissie Maatschappelijke Ontwikkeling.  En de voorzitter van de Commissie Ruimtelijke Ordening. in de gemeente Veere. 

"De gemeente Veere heeft een fraai  landschap en kernen met een  lange en zichtbare oude historie. Het is ook een toeristische gemeente met 40 km kust en duin. En ook een  gemeente waar je goed kunt wonen en trots op kunt zijn!" zegt Maaike.

  Voor de komende  periode wil zij zich opnieuw inzetten voor de inwoners en het landschap.